Welkom bij Autorijschool Hans Kant

Op 26 januari 2010 ben ik begonnen als zelfstandig rij-instructeur. Eerst gevestigd in Uitwijk, daarna Giessen en nu Wijk en Aalburg. De afgelopen 8 jaar is het gelukt om veel tevreden leerlingen aan het rijbewijs te helpen. Het is mijn taak om jou zo snel en effectief mogelijk je rijbewijs te laten halen. Daarbij geef ik je niet alleen alle vaardigheden en zelfvertrouwen die nodig zijn om je rijopleiding met positief resultaat af te ronden, maar ook de kennis en het verkeersinzicht om na het examen een veilige bestuurder te blijven.

Wat zijn de voordelen?

Als je besluit om bij mij je rijopleiding te volgen, heeft dat zo zijn voordelen. Hieronder staan er een paar op een rijtje;

  • Je krijgt altijd les volgens de nieuwste methodes en richtlijnen.
  • Je lest altijd met dezelfde instructeur en in dezelfde auto.
  • Je bent verzekerd van de beste persoonlijke begeleiding.
  • Je lest in een Audi A3 TDI (diesel) en daarin doe je ook examen.
  • Je maakt tijdens de lessen gebruik van een handige app met daarin alle informatie over jouw vorderingen, afspraken en betalingen.

Als je kiest voor het beroep rij-instructeur moet je ook flexibel zijn. In principe wordt je aan het begin van de les altijd thuis opgehaald. Mocht dat toch een keer onverwachts op school, werk of ander adres zijn is dat (meestal) geen enkel probleem.

Een rijschool uitzoeken is ook iets waar je goed over na moet denken. Als je met de informatie van deze site nog niet overtuigd bent, vraag dan gerust een vrijblijvende proefles aan via het contactformulier op de Homepage. Hierin kun je zelf oordelen of je hier op het juiste adres bent voor de rijopleiding die bij jou past!

Ik ben ervan overtuigd dat je hier met plezier je rijbewijs haalt!

 

 

Hans Kant

 

Autorijschool Hans Kant