Hier vind je een overzicht van alle tarieven die gehanteerd worden. Uiteraard zijn al deze tarieven up to date, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij werken met Plango Rijschoolsoftware wat inhoudt dat alle gemaakt kosten heel gemakkelijk via iDeal kunnen worden overgemaakt. Je ontvangt netjes een factuur via de mail die achteraf (of vooraf i.c.m. een pakket) kan worden betaald. Alle betaalgegevens staan daarna overzichtelijk in de Plango Leerlingapp.

Overzicht tarieven

Lesprijs per uur:       €48,00

Praktijkexamen:       €240,00

Tussentijdse Toets:  €195,00

Theorie-examen:      €33,00

Her-examen:             €230,00

Wij merken dat veel leerlingen graag in de vorm van een pakket betalen. Veel rijscholen bieden daarom tal van pakketten aan met soms flinke kortingen. Tenminste… zo lijkt het. Wij doen dit niet! Wij hanteren een vaste prijs die altijd en voor alle leerlingen gelijk is. Zo zijn we lekker transparant en weet je altijd waar je aan toe bent. Toch kan een pakket handig zijn omdat je dan niet elke maand een rekening hoeft over te maken, maar juist duidelijk je tegoed kunt zien in de Leerlingapp.

Bij ons is het mogelijk je pakket helemaal zelf samen te stellen. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor 20, 30 of 40 lesuren, en of je eventueel een Tussentijdse Toets en/of een examen erbij doet. Zo kun je helemaal zelf bepalen wanneer je wat betaalt! Mocht je toch meer lessen nodig hebben dan er in je pakket zitten.. geen probleem. Deze kunnen dan achteraf betaald worden. En mocht je eerder op examen kunnen en dus lessen over hebben in je pakket, dan krijg je het teveel betaalde bedrag altijd binnen 5 dagen teruggestort. Hieronder vind je een prijsvoorbeeld van een pakket;

Prijsvoorbeeld pakket

30 lesuren x €48,00:       €1440,00

Praktijkexamen:              €240,00

Tussentijdse Toets:         €195,00

Theorie-examen:             €33,00

Totaal:                            €1908,00

Als je liever losse lessen volgt, is dat geen enkel probleem. Je betaalt dan aan het eind van elke maand alleen voor de lessen die je die maand gevolgd hebt.